Meniu Închide

Pauză de sală

Odată cu noile restricții, s-au închis și sălile în capitală. Îmi pare rău, deoarece de anul trecut începusem să merg la sală ca să îmi ating un obiectiv și îmi intrasem în ritm. Doream să fac o analiză de compoziție corporală la trei luni ca să îmi urmăresc progresul, dar momentan nu reușesc să compensez acasă pentru antrenamentele de la sală.

Sala acasă e mai complicată. Am ganteră, mai fac diverse exerciții, dar nu e la fel. Pot spune că mă întrețin, atât. O să încep să îmi mai iau niște greutate în plus pentru gantere și o bară de halteră.

Înțeleg și restricția. La sala unde mergeam, era foarte aglomerat. Se dezinfectau aparatele de către fiecare utilizator înainte și după folosirea lor, dar cam atât. Nu tu distanță sau limitare a numărului de persoane pe o suprafață x. Masca nu era obligatorie în interior.

Cu toate cele de mai sus, mă duceam și evitam zonele aglomerate. Nu puteam să fac exercițiu y că erau 10 care făceau în acel colț, făceam alt exercițiu, aveam cum să diversific antrenamentul.

P.S. La WorldClass au sistem cu rezervări și grad de ocupare, dar nu îl folosesc. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, nu?

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius
2 years ago

Hai ca e cald, iesi in parc 😀

Pato Basil
2 years ago

Time is money:)) ii doare la basca după cât le-a ars măseaua 🙂

Iulian
2 years ago

E bine venită și o întreținere în condițiilea astea. Eu mergeam mai mult pentru întreținere, cardio, etc. Dar știu cum e să tragi din greu pentru un obiectiv la sală. Așa că baftă, sperăm să dispară restricțiile mai repede, eu nu am mai trecut de vreo 2 luni pe la sală.

4
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x