Meniu Închide

Cu trenul la București

Chill, așa pot descrie drumul Brașov-București. Am dat o fugă până la capitală și am renunțat la mașină în favoarea trenului.

În Brașov, a avut o problemă care poate putea fi gestionată mai bine de către CFR. Trenul nu a plecat timp de o oră deoarece trebuia să ajungă ceva șef de tren, din alta cursă. Bineînțeles că s-a tradus în întârziere de minim o oră.

Dar în rest, decent. Am luat locuri la clasa I și nu au fost nici toate ocupate. Ce să zic, comparativ cu drumul pe DN la aceeași oră, a fost mult mai bine. Să pleci Vineri după muncă spre București, este dureros. Mereu se găsește ori un kamikaze care să facă accident ori o lucrare pe drum care să încetinească totul. Cum de am avut numai un ghiozdan și un troler, am ales trenul.

A fost așa de bine în București fără grija mașinii… Am luat Bolt, metrou și am putut să beau un pahar cu fină-miu.

La întoarcere la fel, am luat trenul, iar totul a mers ca uns. Nu-mi bat capul în trafic, stau pe telefon, mă uit pe geam și liniște în vagon.

Nu reneg mașina, dar încerc să alternez când e necesar și nu sunt multe de cărat sau multe locuri de vizitat.

Nu e totul roz cu CFR, dar merge, când merge.

pexels photo 507410
Poza cu noi in drum spre Bucuresti

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius
6 months ago

Welcom` to club. Eu am facut serial din CFR pe ruta asta. Vad ca au rezolvat niste reparatii spre Bucuresti si acum chiar face spre Ploiesti cat scrie pe bilet. Toata vara era cu 10-15 minute mai mult. Cica cu noile trenuri o sa faca ~25 de minute. Acum cel mai rapid face 37 de minute. De ce sa nu profit de asta?! 😀

2
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x