Meniu Închide

Grevă la metrou

M-am trezit liniștit de dimineață ca să mă duc la recoltare de sânge pentru analize. Planul era făcut din timp, iau metroul devreme, la 7, merg câteva stații, ajung primul la recoltat și mă întorc acasă încât să încep programul de muncă. Totul trebuia să dureze maxim o oră.

Da de unde… Am aflat înainte de a pleca de acasă că este grevă spontană la metrou. Așa că, fugi și ia cheia de la mașină. La dus, poate că am stat 20 de minute în trafic. Dar la întoarcere am stat o oră. Era haos.

La fel, a trebuit să ajung mai târziu la o consultație și traseul îl făceam înainte cu metroul.

wp 1616773887817

Mi-a cam dat peste cap planurile greva asta. Puteau să aleagă și ei o formă mai light care să nu blocheze transportul de persoane. Am văzut zeci de oameni care se întorceau din drum pentru că accesul la gurile de metrou era blocat.

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Iulian
3 years ago

De unde și vorba că un necaz nu vine niciodată singur. Oricum au și ei copii care trebuie hrăniți. Dacă nu le-au dat drepturile…

Pato Basil
3 years ago
Reply to  Iulian

Nu zice nimeni nu, dar la Metrorex sunt salarii peste media națională dacă iei că medie 🙂 oare chiar sa nu aibă ce pune pe masa? ( Informație auzită pe la știri, nu am date certe).

2
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x