Meniu Închide

Ce ar fi dacă #2

Ce ar fi dacă nu am mai dispune de o grilă întreagă de programe TV, ci să poți să îți selectezi doar câteva canale?

Am cablu TV de la Digi și abonamentul este de bază, multe canale și degeaba. Urmăresc vreo maxim 5 canale ocazional. Pe celelalte poate mai ajung când răsfoiesc canalele, dar sunt multe și degeaba.

Cum de nu s-a găsit un provider care să te lase să îți faci propria grilă de canale TV? Vrei televiziune numai pentru două canale de știri, unul de muzică, unul de documentare și unul de divertisment, plătește doar pentru astea și atât. Că prețul abonamentului va fi infim, este partea a doua, dar și aici, ar trebui să compenseze cu alte servicii.

În momentul de față plătesc 7 euro pentru 144 de canale. Când nu văd ceva pe Netflix, deschid televizorul pentru câteva știri, History sau poate ComedyCentral. Aș prefera să mai rafineze lista aia de canale, multe dintre ele să moară, pentru că se promovează numai mizerii.

pexels photo 1201996

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Daniel
3 years ago

Nu știu cât de rentabilă ar fi o astfel de opțiune pentru operatorii de cablu, dar există o soluție pentru ceea ce întrebi tu. Să luăm exemplul Digi, că tot la ei am și eu abonament. Dacă nu folosești abonamentul TV foarte des (sau îl folosești doar pentru câteva posturi TV) poți să îl închizi și să optezi doar pentru internet, plus acces la Digi Online. Aplicația pentru desktop, telefoane (probabil și pentru TV, dar n-am testat) și să urmărești direct de acolo posturile preferate, exact ca pe televizor. Eu așa fac, cel puțin. Iar ca un bonus, dacă ai și Smart TV, conectezi la televizor și vezi din Digi Online posturile de televiziune exact ca și cum te-ai uita la televizor în mod… clasic.

Daniel
3 years ago
Reply to  Alin

Cu drag! 🙂

Pato Basil
3 years ago
Reply to  Daniel

Nici eu nu știam asta, dar costă suplimentar? Eu nu am Digi unde stau, dar părinții au bănuiesc că poate fi rezolvat și cu un Chrome cast sau Xiaomi din ăla care zicea ice că are.

Adrian Bolocan
3 years ago

Ar fi grozav, dar aparent nu prea se poate. Plus că sigur multe canale TV ar fi astfel condamnate la moarte.

Iulian
Iulian
3 years ago

Ori eu am tendințe de hipster, ori nu mă uit la TV în mod natural. Numai porcării la știri, numai subiecte 0 legat de Covid-19. Morți, răniți, etc. De parcă asta nu ar mai fi existat. Se marginalizează însă alte treburi, mult mai importante, aceasta din punctul meu de vedere.

Editat acum 3 years ago de Iulian
7
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x