Meniu Închide

Statul pe telefon la volan

De când sunt pe două roți, e mai ușor să observ traficul, din Brașov cel putin.

Cel mai des am văzut șoferi neatenți la drum sau la ce se întâmplă în jur din cauza telefonului. Pur și simplu le fuge atenția în ecran sau îl țin la ureche și vorbesc la el.

Oh da, stau și pe tiktok, că e prea plictisitor drumul.

Poliție nu e, probabil sunt prea ocupați cu stat prin parcări sau la birou. Am văzut 2 mașini în trafic pe ruta pe care o parcurg la câteva zile, timp de 3 luni de zile și am prins un filtru seara, atât.

Acum câțiva ani, am fost martor la un accident cretin, pentru că șoferul era atent la telefon și a intrat în mașina din fața lui care staționa.

Și eu folosesc telefonul pe post de GPS, dar nu îmi întorc toată atenția spre el, iar dacă vorbesc, ori e conectat la mașină, ori e pe difuzor.

Iar asta cu rețele de socializare la volan, e dezastru…

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ice4you
5 months ago

Sunt PRO libertati de orice forma ar fi ele, insa cu privire la utilizarea telefonului la volan cu exceptia unui carkit sau macar pe modul „Speaker” sunt absolut impotriva si din punctul meu de vedere, pedepesele ar trebui sa fie cu mult, mult mai mari decat in momentul de fata, respectiv o amenda tapana cu trei de zero si cateva luni de pauza la pemis, nu de alta dar sa aiba omul timp sa isi rezolve treburile pe telefon daca de condus e plictisit! Nu e ok deloc, pericolul pe care il reprezinta este unul foarte mare si sincer, la fel cum nu vreau sa imi puna in pericol familia un individ inconstient de beat sau drogat, tot la fel nu vreau sa se intample asta nici in cazul unuia care freaca telefonul in loc sa isi concetreze atentia la trafic!

1
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x