Meniu Închide

Petrecerea burlacilor

Am avut onorea de a deveni nas, iar cu aceasta onoare, mi-a venit si responsabilitatea de a ii organiza petrecerea burlacilor finului meu.

Ce am invatat din experienta asta cu organizarea unei petreceri a burlacilor?

  • Vei fi surprins de oamenii care nu participa din start. De la rude apropiate pana la membri de familie.
  • Oamenii sunt dornici la inceput sa participe. Fac grupul de whatsapp, ii adun pe toti cei apropiati sau mentionati de mire in povestile lui si apare entuziasmul in care lumea zice sa facem si sa dregem. Rasete, glume, haha-ha, hihi-hi.
  • Cativa se vor da loviti unul cate unul. Vine partea serioasa in care propunem idei, fac un chestionar ca sa votam si brusc cativa nu mai sunt asa de activi ca inainte. Iese ceva ce nu le place la vot sau nu mai raspund.
  • Cativa nici nu vor colabora, vor fi in silent mode. In grup am fost numai oameni 28+. Ai spune ca de la 20 si ceva de ani incepi sa ai social skills si sa te poti adapta intr-un grup. Dar aparent, nu e asa. Colaborare greoaie, iar cativa au inceput sa se opreasca din implicare si incurcau.
  • Cativa se vor mula pe ce hotarasc si restul, sau vor fi indiferenti. Sunt oameni care decat sa incurce, zic ca ei sunt de acord cu orice si merg pana la capat.
  • Cativa se vor implica. Si am apreciat asta, oameni care veneau cu idei, care au continuat pana la capat cu toate problemele lor de acasa, care si-au luat din timpul liber ca sa participe.
  • Cativa dintre “prietenii buni” nu vor participa. Si s-a mai intamplat asta si in alte situatii. Genul acela de om care nu mai zice nimic, il contactezi si nu te baga in seama, te incurca. Apreciez mai mult oamenii care zic ca nu pot participa sau ca nu vor ceva, decat sa ma incurce.

Cu ocazia asta am vazut ce inseamna sa lucrezi cu oameni si cat de pretios este timpul. Cum nu mai am rabdare de bullshit, cine nu a participat a primit pa din partea mea si ne-am vazut de ale noastre.

Ca si itinerariu: therme, restaurant, cluburi.

PS: Mirele se va distra oriunde si oricum atata timp cat are oameni care au fost dispusi sa vina si sa ii organizeze ceva.

pexels photo 209620 1
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x