Meniu Închide

Fumatul la interior nu este verificat

Și asta e pe bune, sunt baruri unde se fumează țigări clasice la liber. Clientul stă cu țigara în mână și scrumiera în față.

Recent am fost la Călărași, iar la plecare am căutat un local cât să bem o cafea și poate să savurăm un desert.

Am încercat la două localuri mai populare din oraș și în ambele se fuma. Cum intrai, era atmosfera veche de aer încărcat de fum de țigară și câțiva oameni cu ea în mână, țigara.

La fel pățesc și prin mall-uri, lumea fumează din țigările alea moderne, încălzite, fără pic de reținere. Dau de ei în zona de mâncare și în cafenele din interior. Am fost și eu fumător, dar ieșeam naibii afară, că eram conștient de putoarea mea.

Legea există, dar cine să o aplice?

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius
1 year ago

Prin Ploiesti, prin Bucuresti, n-am observat sa se intample asta. Se cam respecta. Treaba cu cele electronice, nu, nu se respecta, dar nici nu cred ca sunt interzise.

Alexje
1 year ago

Nici prin Belgia nu se respecta in totalitate acest lucru. Am intrat prin toamna intr-un bar/cafenea sa comand ceva de baut afara pentru adulti si copil, dar la interior abia de ii vedeam pe aia de fumul de tigara. E drept, un bar undeva intr-o zona mai retrasa, departe de aglomeratia urbana.

pardauro
1 year ago

Da, țigările electronice le observ și eu tot mai prezente peste tot. Inclusiv la locul de muncă, în spațiile închise. Însă țigările clasice, sincer să fiu, n-am observat să fie fumate prin localurile prin care mai opresc din când în când. Asta la Iași. Prin alte părți…

Grig
1 year ago

Cam greu să fie respectată interdicția de a fuma la interior, mai ales în cazul țigărilor electronice. Aburul de la cele din urmă nici nu declanșeză senzorii de fum, deci slabe șanse să renunțe lumea la ele în interior.

Sunt fumător și îi înțeleg pe cei care nu respectă această regulă, dar nu pot fi de acord cu ei. Eu încerc să nu fumez la interior, dar mai trec și eu în categoria celor pe care nu-i suport, din când în când …

5
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x