Meniu Închide

Următoarea oprire, poate Brașov

Lucrând de acasă, am ales să mergem 4 zile la Brașov și să lucrăm de acolo. Cum urmează să migrăm din București, am profitat de ocazie ca să explorăm Brașovul și cartierele lui.

20221103 092411

Prima impresie, nu am mai văzut cartiere rezidențiale așa spațiate până acum în România. Și nu, nu mă refer la toate cartiere din Brașov. Sunt ca și în București cartiere facute haotic cu multiplii dezvoltatori. Da, am început cu Avantgarden care este la propriu, la porumb. Dar de aici făceam 15-20 de minute până în centru, cu autobuzul (la ore de vârf?).

Plănuim să ne mutăm, să trecem și la 3 camere și dacă tot avem ocazia, de ce nu, să ne creștem și comfortul.

Zilele astea m-am trezit ca un om nou, liniște, mai vedeam un munte pe aici – pe acolo și nu am auzit claxoane. Am avut zilele pline de muncă și solicitante, dar în pauze, parcă ceva chiar mă relaxa când ieșeam pe balcon sau afară. La finalul zilei, ma deconectam complet de muncă.

În oraș am circulat frumos cu autobuzul și pe jos și a fost plăcut să descoperim Brașovul în detaliu. Feeling-ul general a fost de liniște versus haosul din București și vuietul continuu.

Poate chiar am ajuns în acel moment când ne dorim niște liniște și să ne vedem de familia noastră intr-un mediu mai aerisit față de capitală.

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x