Meniu Închide

Review Bijuterii Glamira.ro

După atâtea evenimente care au avut loc și care m-au ținut ocupat, revin cu un review la un producător de bijuterii.

Cine este Glamira?

Glamira este o marcă internațională de bijuterii care gestionează toate procesele de la proiectare până la ultima etapă de producție cu o abordare de tip boutique. Cel mai apropiat punct de lucru fiind în Bulgaria.

Cum am dat de Glamira?

Acum câțiva ani căutam un inel de logodnă. Știam cam ce își doreste soția mea ca și model, dar nu găseam ceva potrivit ca și calitate-preț. Am încercat la magazinele locale gen Sabrini, Teilor și după am început sa îmi extind căutarea online. Așa am dat de Glamira.

Inelul de logodnă

SmartSelect 20220911 093500 Chrome

Cu bugetul pe atunci de 2000 lei, am reușit să iau un inel Joy din aur alb, cu safir alb ca și piatră de 0.5 crt, care arată ca în imaginea de mai sus. Inel solid față de celelalte găsite local prin magazine. Acest inel mi-a fost livrat în 4 zile cu DHL din Bulgaria, iar soția s-a declarat foarte mulțumită când l-a primit.

Verighetele noastre

La fel, a venit momentul când am început căutarea de verighete. Am testat modele de la magazinele locale, am văzut finisajele și nu ne-au plăcut, dar nici review-urile date de clienți. Căutam tot ceva aur alb dar combinat cu aur roz (placat cu rodiu). Până la urmă am apelat la Glamira, deoarece aveam dubii dacă rezistă placarea cu rodiu de la alti producători. La fel, ne-au fost livrate într-o săptămână și s-au potrivit de minune. Am avut un buget mai mare, 6000 lei.

SmartSelect 20220911 094600 Chrome

Le-am primit, le-am oficializat în taina căsătoriei, iar acum le purtăm și suntem foarte mulțumiți de ele.

Cu cine am mai vorbit, la fel, i-am recomandat mai departe, deoarece au văzut calitatea inelelor și ne-au întrebat.

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x