Meniu Închide

Netflix: Boss Level (2020)

Mai am seri când ziua a trecut greu, am avut multe de făcut și doar îmi doresc să stau întins în pat și să pornesc un film pe Netflix.

Recent am văzut filmul menționat în titlu, Boss Level Capcana Timpului (cum este tradus în română). Este un film care merită vizionat și care are ca idee principală conceptul de buclă temporală și în care Mel Gibson are un alt rol de badass.

Am mai văzut scurtmetraje care abordau această idee, animații, dar și episoade din universul Marvel și chiar am urmărit atent fiecare moment și acțiune din film. Au abordat conceptul de buclă temporală, în care personajul trebuie să retrăiască o zi și să rezolve un mister, dar și bucla în sine, acesta îmbunătățindu-se de fiecare dată. Mi-a adus aminte de Hedgehog Day (ziua cârtiței).

Ce mi s-a părut interesant, deși sunt unele scene gore, unde sare sânge, se mai taie un membru, efectul prin care sare sângele este foarte simpatic. L-am asociat cu un nor de praf roșu.

Un aspect important, filmul a rulat cu 2 versiuni de final, deoarece erau nesiguri cum să îl termine. Prima versiune mai are 3-4 secunde după ecranul negru de la sfârșit, a doua versiune care este și pe Netflix, se termină cu ecranul negru și lasă spectatorul în pom. După ce terminați de vizionat filmul, puteți căuta sfârșitul complet pe YouTube.

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ice4you
2 years ago

Am vazut ceva din el dar pe undeva pe la jumatate m’am cam plictisit, probabil ca o sa il reiau zilele astea ca tot se anunta ploioase si reci. Ca recomandare ti’as recomanda si eu unul de pe HBO Max, poate il gasesti si prin alte locuri, respectiv: Ready Player One! E un film mult sub rating’ul pe care l’ar merita, foarte misto realizat, mie mi’a placut mult de tot! 🙂  

ice4you
2 years ago
Reply to  Alin

Viziunea asta e ceva mai veche, a aparut si prin alte filme inaintea lui, insa in filmul asta a fost cel mai bine reliefata si, da, cam in aia s’ar transforma lumea reala daca ar prinde metaversul lui Zuky.

3
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x