Meniu Închide

Căsătoriți în Vegas

Căsătoriți în Vegas, ce frumos sună. Acum o lună am fost în SUA, în Los Angeles și Las Vegas. Era un vis pe care l-am îndeplinit alături de soția mea în acte acolo și viitoarea mea soție aici.

Cum ne-am hotărât într-un final să aplicăm pentru viză?

În trecut am mai avut tentative de a da de viză, dar nu ne urneam din loc. Celina mai fusese în state cu work and travel și ea mai resuscita acest subiect până am făcut-o.

Adevăratul imbold pentru a da de viză a fost cununia civilă. La inceputul anului 2021, încercam să ne plănuim cununia civilă. La început era ceva simplu, un restaurant și familiile. După care am început să punem pe hârtie și uite așa se transforma într-un fel de party cu invitați din familie și prieteni și era necesar să închiriem deja un mic local.

Stresați de toată situatia, discutam în mașină și am făcut o glumă amandoi: Cum ar fi să ne căsătorim în Vegas, pe ascuns? Iar întrebarea asta s-a plantat precum o sămânță în creierele noastre și urma să se dezvolte în timp.

Așa că, i-am dat bătaie. Ne-am documentat despre proces, am întrebat în stânga și dreapta pe cei care și-au mai luat viza și am avut o colegă care a făcut același lucru, cu căsătoria.

Bineînțeles că am luat vizele. Interviul l-am susținut în cuplu și am specificat adevăratul motiv pentru care dorim să ne ducem în SUA – to get married in Vegas.

Un lucru pe care l-am învățat cu această experiență a fost acela să nu dezvăluim planurile noastre, deoarece lumea te poate încărca cu energie negativă. Căsătoria am ținut-o secret până la momentul ei, iar călătoria în America am dezvăluit-o familiei cu câteva zile înainte.

Cum am ajuns să fim căsătoriți în Vegas?

Înainte de a pleca din țară, am aplicat online pentru licența de căsătorie, iar ajunși în Vegas, am ridicat această licență de la Marriage license bureau. Mai departe, am rezervat o capelă online și ne-am prezentat la ceremonie cu licența respectivă. Acolo ne-a fost oficializată cununia de un minister care a participat la ceremonie și cam asta a fost căsătoria. Actele urmează să le primim prin curier și să le oficializăm și aici.

Ceremonia mi s-a părut sublimă. Cea care a oficializat-o avea o voce caldă și a vorbit despre actul căsătoriei în sine, ne-a pus să ne declarăm dragostea (jurăminte), clasicele întrebări și la final a incheiat ceremonia cu and by the power vested in me…

Concluzie

Nu este greu să te căsătorești în Vegas. Ai nevoie de viză, de niște bani pentru biletele de avion, cazare și de cheltuială și bineînțeles de un pic de nebunie ca să o faci, dar merită!

Bonus: te plimbi*

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Marius
2 years ago

Ce tare. Bravo vouă! 😛

Iulian
2 years ago

Casa de piatra!!!

trackback

[…] o zi înainte de căsătoria în Vegas, am rezervat o mașină online. În ziua respectivă, la prima oră am ajuns la punctul de […]

Cătălin
2 years ago

Tipicul .. Casă de piatră vă doresc. Și spor la migrat.. că vezi bine ce fel este în România

5
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x