Meniu Închide

Pictura pe numere

Cum am descoperit eu pictura pe numere

Pe vremea când eram în clasa I, am luat singura mea notă de B, fix la desen. Și de atunci, cu orice ocazie, am dovedit cât de antitalent sunt când vine vorba de artă, sub orice formă, dar mai ales desen sau pictură. Acea notă de bine am luat-o la pictura cu ouăle de Paște, apoi, la fiecare concurs de pictură, singura diplomă pe care o primeam era cea de participare.

Așa că m-am hotărât: nu știu să pictez, nu încerc să învăț, că n-am nicio șansă.

Până acum 2 ani, când, din întâmplare, am descoperit pe Amazon așa numitul set de pictură pe numere. Era o imagine super drăguță, cu tematică de Crăciun, pe care mi-am dorit instant să o pot picta, pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos.

Ce este pictura pe numere?

Pentru mine, singurul mod în care pot picta, dar mai ales o tehnică excelentă de relaxare. Este unul din hobby-urile mele preferate, de care nu mă plictisesc niciodată.

În realitate, reprezintă un set, alcătuit din:

  • o pânză numerotată, conform unui model
  • pensule 
  • acuarelele în culorile necesare pentru realizarea picturii

Ca și prețuri, am observat că diferă foarte mult în funcție de dimensiunea pânzei, de calitatea materialelor și de model. Ca și idee, pot varia între 70 de lei și 200 de lei. 

Eu cel mai des comand de pe Cărturești, iar ca brand-uri preferate, am Schipper sau Acuarello. 

Modelul de mai jos se poate gasi aici.

Mai multe modele puteți găsi aici.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Iulian
2 years ago

E un început. Îți recomand să pictezi și spontan.

Adrian Bolocan
2 years ago

Mi-a sărit și mie în ochi ideea asta acu` ceva timp și am zis că trebuie să încerc. La fel ca tine, sunt anti-talent. Doar că încă nu am comandat o astfel de treabă, poate îmi fac cadou de Crăciun. 😀

Marius
1 year ago

Și noi am descoperit târziu pictura pe numere, dar a devenit în scurt timp forma noastră principală de relaxare din weekend-uri!

4
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x