Meniu Închide

Anatidaephobia

Anatidaephobia sau frica că undeva, cumva, o rață te urmărește. Ar fi interesant dacă ar fi și adevărată.

Din păcate, această fobie nu este adevărată, ci a fost inventată de Gary Larson și folosită în benzile desenate Far Side.

Scopul acestei fobii, a fost acela de a ilustra că orice obiect poate deveni o sursă a fricii. Cumva, acestă fobie a devenit populară online, iar acum este prezentată ca și o fobie reală.

Am descoperit această anatidaephobie când le-am prezentat unor prieteni aibohphobia (fobia de palindroame, de aici și denumirea). Există o fobie pentru orice, atâta timp cât există frică.

Totuși, la câți oameni suntem pe planeta asta, cred că sunt și oameni cărora le este frică de rațe sau animale, păsări, în general. Poate chiar este un om care crede că este urmărit și de o rață.

c5d8ccf0ec2ec0cd0957dfbadca4676e
Schiță Far Side Anatidaephobia
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Pato Basil
2 years ago

:)) dă-o …! Nu știu, și mie mi-e frica de câinii aia (gen vițel) când îi auzi că pufăie in spatele tau când te plimbi in parc și ei nu au nici măcar botniță, nici lesă ( nu că lesă ar ajuta).

Pato Basil
2 years ago
Reply to  Alin

Când voi sta la curte, poate deși sunt un pic mai zgârcit :)) nu mi se pare ok sa mănânce mai mult/ mai scump decât mine.

3
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x