Meniu Închide

Atât s-a putut: DNCB

Centura asta mereu a fost peticită. Se asfaltează sau plombează primăvara, se strică toamna și iarna, și se reia ciclul.

La ultima asfaltare pe porțiunea A2-Fabrica de bere Tuborg, parcă au pus asfaltul de la ei, din banii personali. Au astupat gropile și au turnat un strat subțire. Nici măcar nu au asfaltat strada pe toată lățimea. Au mai dus și acasă…

SmartSelect 20210607 150253 Photos

Și cică în Germania se protestează pentru construcția autostrăzilor. Oare cu câte iterații suntem în urmă de nu s-a ajuns la asemenea problemă?

Alte articole

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Pato Basil
2 years ago

Mai, am mers pe autostradă din Danemarca până în Germania… In Danemarca am mers blană, când am ajuns în Germania mai mult am stat pe autostradă, datorită lucrărilor de extindere a infrastructurii rutiere

Iulian
2 years ago
Reply to  Pato Basil

Să conduci în Germania pe drumuri naționale e o plăcere.

Iulian
2 years ago

Păi la noi se gândește în perspectivă îndelungată…și-așa o să se desfințeze mersul pe drumuri pentru că au apărut vehicule care merg prin aer, gen drone cu șofer și pasageri, așa că de ce să mai facem drumuri…:) e bună gluma?

Perfu
2 years ago

Pentru buzunarul lor e mai ok sa faca cateva lucrari pe an , in loc sa faca o lucrare care poate rezista cativa ani

Alin
2 years ago
Reply to  Perfu

Da, am observat. Mai sustin si economia… Recent mi-am luat o piatra in parbriz pe centura, fragment de zgura sau ce era. Ei asfaltand prost, ii sustin si pe reparatorii de masini, mai un parbriz, mai un element vopsit, mai o pana.

6
0
Ce părere ai despre ce am scris?x
()
x