Meniu Închide

Pași montaj: Pătuț Chicco Next 2 Me Magic

Chicco Next 2 Me Magic

Pe scurt, manualul mi-a dat bătăi de cap și scriu acest articol tocmai ca să ofer o alternativă cu pași de montaj pentru pătuțul co-sleeper Chicco Next 2 Me Magic.

Ne pregătim de o nouă aventură și a trebuit să achiziționăm un pătuț de bebeluș care se atașează la pat. Cum soția se ocupă mai mult de research, a ales acest model din cauză că e portabil.

Pe partea de asamblat, a fost o combinație de uitat la pozele din manual și ghicit cum se pot asambla. Instrucțiunile nu sunt așa de clare sau nu te prinzi atât de ușor.

Acesta vine dezasamblat, într-o cutie de carton și este compus din partea de coș/pat care este pliată, picioarele laterale, 2 tije mari care le vor uni, 2 tije mici pentru a stabiliza și susține pătuțul pe verticală, rotițe, un fel de chingi pentru a-l securizat de pat și o geantă de transport.

Aici aveți niște sfaturi pentru o asamblare mai ușoară (Chicco Next 2 Me Magic)

  • Asamblați cadrul, picioarele laterale se unesc prin 2 tije mari, toate intră prin sistem de click cu bilă.
  • Asamblați coșul pătuțului. Acesta se depliază, se întinde materialul pe el, inclusiv peste prinderile de plastic (cele rotunde și mari de pe laterală), se închid capsele la capete și se trage fermoarul încât materialul să se întindă pe suport. După acest pas, mai rămân de atașat tijele laterale, prin gaura de la material. Și asta e tot pentru partea de coș.
  • Se atașează coșul la cadrul cu picioare. Cea mai simplă parte, sunt două mecanisme laterale mari care trebuiesc unite prin apăsarea unui buton măricel și acestea vor face click.
  • Se așează lângă pat, se reglează pe verticală la nivel și se securizează. Atenție, în funcție de pat, o parte din picioare vor intra sub pat. Așa că există o șansă să aveți nevoie de picioare mai înalte la pat, dacă acesta e prea aproape de podea.

Pentru călătorit, se detașează corpul pătuțului de picioare, iar la picioare se scot tijele. Cine îl vrea ultra portabil, se demontează complet, ca atunci când l-ați scos din cutie.

Aboneaza-te
Anunta-ma de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Ce părere ai despre ce am scris?x